Jeste li zainteresirani za consulting? Jeste li strastveni u rješavanju problema i snalaženju u kompleksnim situacijama? Ako da, pozivamo Vas da nam se pridružite na otvorenju Consulting Club-a i napravite prvi korak prema ulasku u uzbudljivi svijet consulting-a.

Dobrodošli!

CTT&McKinsey Consulting Club osnovan je od strane Centra za transfer tehnologije Fakulteta strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu i ureda McKinsey & Company Adriatic. Consulting Club želi okupiti studente, diplomskog i poslijediplomskog studija Fakulteta strojarstva i brodogradnje, Sveučilišta u Zagrebu, koji žele naučiti više o consulting-u kao izboru karijere.

Članovima Consulting Club-a pružit će se prilika da sudjeluju u rješavanju poslovnih slučajeva s kojima su se susreli McKinsey timovi. Naučit ćete više o strukturiranju problema, definiranju hipoteza, primijenjivanju 80/20 metode i sintetiziranju rezultata kako bi došli do preporuke za klijenta.

Osim toga, bolje ćete se upoznati s McKinsey procesom zapošljavanja, saznati više o načinu života konzultanata i dobiti odgovore na mnoga druga pitanja.

Misija Consulting Club-a je približiti consulting kao potencijalni izbor karijere za studente FSB-a, kroz zajedničke sastanke sa savjetnicima iz McKinsey & Company i suradnju sa stručnjacima iz Centra za transfer tehnologije (CTT).

Povezani događaji/izvori:

Saznajte više o McKinsey Adriatic – https://www.mckinsey.com/hr/overview

Pogledajte u McKinsey postupak intervjua – https://www.mckinsey.com/careers/interviewing

Prijavite se na "Kick-off" sastanak CTT&McKinsey Consulting Club-a i uđite u svijet consulting-a

„Kick-off“ sastanak CTT&McKinsey Consulting Club-a održat će se 01. ožujka 2024. godine. Više informacija dobit ćete nakon registracije.

Sudionici će imati priliku saznati više o:

  • Consulting-u kao izbor karijere,
  • Uvod u problem solving tehnike i simulacija case study-a,
  • Iskustva McKinsey & Company kolega s tehničkim background-om (e.g. FSB alumni),
  • Ostalo.

 

NAPOMENA: Za sudjelovanje na “Kick-off” sastanku CTT&McKinsey Consulting Club-a potrebna je online prijava. Pozivaju se svi zainteresirani studenti i alumni na prijavu. Raspored i tematska područja sastanaka su podložni promjenama na temelju preferencija radne skupine.

Prijava

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrCroatian

Naša web stranica koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i za analizu prometa.
Neophodni kolačići su neophodni za rad naše web stranice i korištenje njegovih značajki i / ili usluga.
Ostali kolačići obuhvaćaju kolačiće za praćenje posjetitelja web stranice u svrhu statistika i poboljšanja naših usluga.