Workshop u Poljskoj

U sklopu ZEVinnovation projekta imali smo priliku sudjelovati na radionici koju je organizirao jedan od projektnih partnera – Baltic Sea and Space Cluster (BSSC). BSSC osnovan je 27. srpnja 2007. godine i ključni je klaster u Srednjoj i Istočnoj Europi te regiji Baltičkog mora. Klaster je prepoznat i u pomorskoj industriji na globalnoj razini pa tako surađuje s klasterima u Aziji, Južnoj Africi i SAD-u.
Radionica se održala u poljskom gradu Gdynia, a trajala je od 12.10. do 14.10.2022. Na radionici su uz CTT i BSSC sudjelovali i ostali projektni partneri, Inovacije i razvoj, ÅKP AS te Vinco Innovating Consulting.
Uz sastanke i radionice, imali smo priliku posjetiti i nekoliko tvrtki, među kojima brodogradilište CRIST S.A. te New Competencies Centre. CRIST S.A. brodogradilište je osnovano 1990. godine, specijalizirano za brodogradnju, offshore kostrukcije, čelične konstrukcije i pomorsko inženjerstvo.
Brodogradilište surađuje s klijentima iz Poljske, Njemačke, Danske, Finske, Norveške, Francuske, Belgije, Nizozemske, Islanda i Škotske.
New competencies Centre (CNK) je organizacija koja povezuje grupu investitora, inovatora, tehničara i instruktora koji zajedno stvaraju inovativni trening centar koristeći pritom najnovije tehnologije, uključujući simulatore za virtualnu i proširenu stvarnost VR+AR.

en_USEnglish

Naša web stranica koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i za analizu prometa.
Neophodni kolačići su neophodni za rad naše web stranice i korištenje njegovih značajki i / ili usluga.
Ostali kolačići obuhvaćaju kolačiće za praćenje posjetitelja web stranice u svrhu statistika i poboljšanja naših usluga.